La innovació digital en el món del ‘retail’

La innovació digital en el món del ‘retail’

La innovació digital en el món del ‘retail’

La transformació digital en el ‘retail’ i les marques centren el nou saló de Fira de Barcelona

El comerç al detall és el protagonista del nou saló que Fira de Barcelona organitza al recinte de la Gran Via entre el 27 i el 29 de maig. El present i el futur d’aquest sector centraran la primera edició del Retail & Brand Experience World Congress (RBEWC), que tindrà com a objectiu generar un diàleg enriquidor entre els principals actors d’aquest àmbit, que viu actualment una autèntica revolució arran de l’eclosió digital i de les innovacions que les noves tecnologies han comportat.

“Retail & Brand Experience World Congress vol ser un esdeveniment global sobre la transformació del model de negoci de les marques i el retail i com aquestes afronten el repte de connectar amb els seus consumidors finals a través de tots els canals, ja siguin offline o online”, Salvador Tasqué, director de Negoci Propi de Fira de Barcelona.

Experiències i tendències

El programa de la primera edició del Retail & Brand Experience World Congress girarà al voltant de sis temàtiques i de vuit sectors a partir dels quals es desenvoluparan una cinquantena de sessions. Les temàtiques seran experiència de client, omnicanalitat i digital, sector immobiliari, tecnologies de ‘retail’, personalització i nous models de ‘retail’ i tendències. Per la seva banda, els sectors seran moda, gran consum, botigues departamentals i centres comercials, bellesa, electrònica, online, mobiliari i banca.

La innovació de les start-ups

Fins a 120 empreses conformaran l’àrea expositiva d’aquesta primera edició del Retail & Brand Experience World Congress, en què en destacaran algunes com Sap, Cisco, Deloitte, Beabloo Accenture, Epson, Open Bravo, Asts Solum-Samsung o Tiendeo, així com institucions com Barcelona Turisme. Aquesta àrea es complementarà amb una una zona destinada a la presència de diferents start-ups. L’anomenada Startup Village comptarà amb més de 75 companyies emergents, de les quals un 80% són d’àmbit internacional, provinents de països com els Estats Units, el Regne Unit, França i Israel.

Font: https://www.ara.cat/especials/Barcelona-Retail-Experience-World-Congress_0_2237776211.html

admin dsales 4.0